Bijles in Amstelveen bij Leren en Groeien

Heb je een kind dat bijles nodig heeft? Ben je woonachtig in Amstelveen? Zorg ervoor dat je kind het maximale uit zijn of haar tijd op school haalt door middel van bijles in Amstelveen. Leren en Groeien is een organisatie die passende trainingen en bijlessen verzorgt voor mensen in de omgeving van Amstelveen, zodat jouw kind verder kan leren en groeien! Soms kan het namelijk zo zijn dat je als ouder het gevoel krijgt dat je kind niet de tijd en aandacht van leraren krijgt die het nodig heeft om alles goed op te pakken. Dat kan namelijk soms het geval zijn bij grotere klassen en drukke leraren. Door middel van bijles los je dit probleem voor je kind op.

Waarom kiezen voor bijles in Amstselveen?

Door Leren en Groeien in te schakelen voor bijles in Amstelveen genieten jij en je kind van allerlei voordelen. Om het overzichtelijk te maken hebben we deze voor je op een rijtje gezet:

  • Persoonlijke begeleiding op maat voor je kind
  • Bijles voor basisschool leerlingen, of leerlingen in het voortgezet onderwijs
  • Zowel op locatie als bij jou thuis mogelijk

Leren leren met Leren en Groeien

Leren is iets dat je moet leren. Door deze vaardigheid te oefenen heeft je kind daar niet alleen tijdens het onderwijs profijt van, maar ook later in het leven. Leren leren is dus een belangrijk fundament. Daarom werken wij met een methode waarmee we deze vaardigheid op efficiƫnte wijze kunnen leren. Daarbij maken we gebruik van beelddenken, waardoor lesstof sneller naar het langetermijngeheugen wordt gebracht.

bijles in Amstelveen

Meer weten? Neem gerust contact op

Zou je graag meer informatie ontvangen over bijlessen in Amstelveen via Leren en Groeien? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 144 460 16 of 06 249 754 59. Daarnaast kun je ook een bericht sturen door middel van het contactformulier op onze website.