Coaching

lifecoach arnhem

Loopbaancoach Arnhem

Zowel in je professioneel als in je privéleven, kun je op een gegeven moment geconfronteerd worden met het gevoel vast te zitten. Je weet even niet meer welke richting je uit wilt, je bent jezelf ergens onderweg verloren of je vraagt je af of dit is wat je nu eigenlijk wel wilt. Loopbaancoach Arnhem biedt alle instrumenten aan om jezelf terug op het door jou gekozen pad te krijgen.

Doelgroep

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op coaching Arnhem voor begeleiding op maat.
Bij particulieren wordt heel persoonlijk naar het ervaren van hindernissen van het individu gewerkt, terwijl voor bedrijven naast de individuele begeleiding ook nauw contact met de leidinggevende onderhouden wordt. Het is voor bedrijven ook mogelijk om coaching Arnhem in te zetten voor groepsbegeleiding.

Werkwijze

Het is belangrijk steeds een klare kijk te hebben op de probleemstelling om van hieruit constructief verder te kunnen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt gepeild naar het probleem en vast en zeker ook naar de mogelijke oorzaken.
Met conclusie van de intake, kunnen de sessies van start gaan waarbij jijzelf de kans krijgt om naar oplossingen te zoeken. Coaching Arnhem zorgt voor een professionele omkadering en helpt je om zelf tot conclusies te komen en om een veranderingsproces in jezelf op gang te brengen.

Heb je het gevoel tegen problemen aan te lopen waar je zelf geen oplossing voor ziet of wil je voor jouw werknemers professionele begeleiding inzetten, dan kun je Lifecoach Arnhem vandaag nog contacteren.