Ga pijnloos door het leven na een osteopathische behandeling van Jeroen Jonker!

Een efficiënte en ervaren osteopaat

Osteopathie is een manuele therapie die verschillende lichamelijke klachten behandelt. Woont u in de omgeving van Abcoude of Lisse en hebt u problemen met het bewegingsapparaat? Dan kan u op elk moment bij Jeroen Jonker terecht. Jeroen Jonker is namelijk een ervaren osteopaat Lisse en osteopaat Abcoude die erg professioneel werkt en alle klachten dan ook efficiënt aanpakt!

Een manuele therapie

Een osteopaat werkt enkel met zijn handen en gebruikt dan ook nooit medicijnen of speciale apparatuur. Een osteopaat gaat eerst en vooral op zoek naar bewegingsblokkades die uw klachten veroorzaken. Met zachte en specifieke handbewegingen werkt hij de blokkades vervolgens weg, waardoor het evenwicht in uw lichaam weer hersteld wordt. Eenmaal uw lichaam weer in balans is, verdwijnen uw lichamelijke klachten snel of verdwijnen ze zelfs!

Baby’s en kinderen

Jeroen Jonker behandelt niet alleen volwassenen, ook baby’s en kinderen zijn welkom. Een baby kan namelijk gespannen zijn na een stressvolle geboorte. Deze spanning uit zich vaak in zware huilbuien of pijnlijke darmkrampen. De zachte technieken van een osteopaat werken deze spanningen snel en veilig weg. Ook iets oudere kinderen hebben vaak een osteopaat nodig. Terwijl ze de wereld ontdekken, lopen ze namelijk snel blessures op. Deze vervelende pijntjes kunnen vaak enkel met professionele hulp verholpen worden.

Efficiënte en doelgerichte behandelingen

Dankzij zijn jarenlange ervaring is Jeroen Jonker een doelgerichte en betrouwbare osteopaat Abcoude en osteopaat Lisse. Voor elke behandeling luistert hij aandacht naar de nauwkeurige beschrijving van uw klachten, zodat hij steeds effectief te werk gaat. Vervolgens bepaalt hij een gepaste behandeling waarmee hij alle lichamelijk klachten vermindert of zelfs helemaal verhelpt. Na een behandeling door Jeroen Jonker gaat u dan ook snel weer pijnloos door het leven!