Mediation in Houten nodig?

Zoek je naar mediation in Houten, omdat je graag op een goede manier uit elkaar gaat? Een mediator gaat jullie helpen om de zaken toch goed geregeld te hebben bij de scheiding, ondanks dat jullie niet echt ‘on speaking terms’ zijn. Als er ook kinderen bij betrokken zijn, dan is niets fijner dan alles wel gewoon goed voor hen op orde te hebben en afspraken duidelijk op papier te hebben staan. Daar kan Solco Mediation je bij helpen.

Over Solco Mediation

Solco Mediation biedt mediation in Houten en zorgt ervoor dat jullie scheiding respectvol verloopt en dat er goede, heldere afspraken staan aan het eind van de rit. Samen met mediator Bert Vos wordt de focus niet gelegd op de persoon tegenover je, maar op de inhoud van de afspraken. Zo zitten heftige emoties niet in de weg bij alles goed regelen, voor de kinderen en voor jezelf.

Solco Mediation is:

  • Alle dagen van de week bereikbaar voor ondersteuning;
  • Flexibel beschikbaar in de avond en het weekend, wanneer het jullie uitkomt;
  • Neutraal en voert gesprekken op een door jullie gekozen locatie;
  • Er om te zorgen dat de focus op respect voor elkaar blijft en er goede, heldere afspraken worden gemaakt;
  • Deskundig, biedt onpartijdige advies en begeleiding;

Het intakegesprek is gratis, zodat jullie goed kunnen aftasten of Bert Vos de mediator in Houten is die jullie prettig kan begeleiden en adviseren tijdens de scheiding. Neem gerust contact op met Solco Mediation voor professionele mediation in Houten.

Mediation in Houten

Hoe werkt het?

Wanneer je behoefte hebt aan begeleiding tijdens je scheiding om het zo professioneel en respectvol mogelijk naar elkaar te houden, kun je mediation in Houten inzetten. Solco Mediation is gespecialiseerd in scheidingsmediation en helpt jullie om een conflict of naar de rechter gaan te voorkomen. Is dat wat je graag wilt? Bezoek dan vooral de website van Solco Mediation en vraag een gratis intakegesprek aan met Bert.