Ontharen met Alegria Body Care

Heb jij een hekel aan harsen, scheren, waxen of epileren? Alegria Body Care is een schoonheidssalon gespecialiseerd in diverse ontharingstechnieken. Als jij nooit meer wilt harsen, of scheren, of waxen, of wat er ook nodig is om haren weg te halen, dan zit je bij ons helemaal goed. Wij maken namelijk gebruik van een bijzondere techniek, waarmee we kunnen zorgen dat haar definitief bij jou vandaan blijft. Benieuwd naar deze behandeling? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Definitief ontharen met een OPT behandeling

  • Nooit meer harsen, scheren, waxen of epileren
  • Middels een innovatieve en pijnloze techniek
  • Vele jaren ervaring
  • Klant staat centraal
  • Ook gespecialiseerd in vet bevriezen

Hoe kunnen wij jou definitief ontharen?

Voor het definitief ontharen maken we gebruik van de OPT behandeling. OPT staat voor Optimum Pulse-light Technology. Dit is een innovatieve techniek waarmee (gemiddeld genomen) met 8 tot 10 behandelingen lichaamsdelen volledig onthaart kunnen worden. Tussen de behandelingen dient steeds een periode van circa 4 tot 6 weken te zitten, dat nodig is in verband met de haargroei cyclus.

Wat gebeurt er als ik een afspraak maak?

Alegria Body Care zet te klant centraal. Wij willen dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom krijg je bij je eerste afspraak altijd een fijne ontvangst. Zo word je op je gemak gesteld. Vervolgens lichten we de behandeling uitgebreid toe, zodat je er goed geïnformeerd aan kunt beginnen. De behandeling zelf doet geen pijn en is ook snel voorbij

Wil je meer weten? Neem contact op!

Zou je graag meer informatie ontvangen over ontharen met de OPT behandeling? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dat is natuurlijk volledig vrijblijvend. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 38 42 14 47, maar ook per e-mail of het contactformulier op de website. We horen graag van je!